Kozmetika, Prírodná očista, Vitamíny a doplnky, Yucca Organic, Životný štýl

BOOS LABS – Kvalita je naša Priorita

boos labs

Sme slovenská firma z Košíc, ktorá sa zameriava na výrobu a distribúciu prírodných výživových doplnkov pre podporu zdravia a vitality. Naším cieľom je prinášať vysoko kvalitné produkty, ktoré podporujú zdravie, imunitu a celkovú pohodu našich zákazníkov. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a vášni pre prírodné riešenia sme vybudovali značku, ktorej dôveruje množstvo ľudí.

História našej spoločnosti

Naša cesta sa začala s jednoduchou víziou: ponúknuť produkty, ktoré skutočne pomôžu ľuďom cítiť sa lepšie a byť zdravšími. Veríme v silu prírody a výskumu, preto neustále hľadáme nové a inovatívne spôsoby, ako prírodné zložky premeniť na účinné riešenia pre zdravie. Postupne sme rozširovali náš sortiment a začali získavať stále viac spokojných zákazníkov, ktorí hľadajú kvalitné a prírodné produkty.

Výroba a kvalita

V BOOS LABS si zakladáme na tom, aby každý produkt, ktorý opustí naše výrobné priestory, spĺňal tie najprísnejšie štandardy kvality. Naša výroba prebieha v certifikovaných zariadeniach, ktoré zaručujú, že každý doplnok stravy je bezpečný a vyrobený s ohľadom na životné prostredie.

Pri výrobe našich produktov používame výhradne prírodné suroviny. Každá zložka, ktorú vyberieme, prechádza dôkladným testovaním, aby sme zaistili jej účinnosť a bezpečnosť. Záleží nám na tom, aby naši zákazníci dostali doplnky, ktoré im pomôžu zlepšiť kvalitu života.

Obrazok WhatsApp 2024 10 17 o 13.29.41 0b3865c4
Obrazok WhatsApp 2024 10 17 o 13.29.41 4429d01c
Obrazok WhatsApp 2024 10 17 o 13.29.41 8ff1282d
Obrazok WhatsApp 2024 10 17 o 13.29.41 6e295ddd

Naše produkty

Naša ponuka zahŕňa široké spektrum výživových doplnkov a prírodných kozmetických produktov, ktoré sú zamerané na rôzne aspekty zdravia a krásy:

  • Reparex: Naša špeciálna línia produktov Reparex pomáha obnoviť prirodzenú farbu vlasov bez použitia chemických farbív. Tieto produkty sú dostupné pre mužov aj ženy, a zahrňujú aj varianty pre starostlivosť o bradu a fúzy, čo poskytuje komplexnú starostlivosť o vlasy a pokožku hlavy. V našej ponuke vlasovej starostlivosti nájdete aj Reparex Hair Loss (proti vypadávaniu vlasov) a Reparex Antidandruff Shampoo (proti lupinám).
  • Original Mumijo Shilajit Organic: Tento prírodný doplnok (vo forme živice) je známy svojimi regeneračnými a detoxikačnými účinkami. Pomáha zlepšovať energiu, podporuje imunitu a zlepšuje celkovú vitalitu, čo má priaznivý vplyv aj na stav pokožky a vlasov.
  • TUDCA Organic: Obsahuje tauroursodeoxycholovú kyselinu (TUDCA), ktorá podporuje zdravie pečene, chráni bunky pred poškodením a pomáha pri detoxikácii tela. Tento produkt prispieva k vnútornému zdraviu, čo sa odráža aj na kvalite pokožky a vlasov.
  • Yucca Organic Sova: Náš bestseller medzi prírodnými doplnkami s detoxikačnými účinkami. Pomáha čistiť telo od toxínov, podporujú tráviaci systém a posilňujú imunitu.

Okrem výživových doplnkov ponúkame aj produkty na starostlivosť o pleť, ako napríklad hyalurónový krém, ktorý podporuje hydratáciu a elasticitu pokožky, a zubnú pastu na prírodnej báze pre zdravú ústnu hygienu. Naša široká škála produktov je zameraná na podporu zdravia, krásy a vitality, pričom každému zákazníkovi ponúkame efektívne riešenia z prírodných zdrojov, či už ide o výživu zvnútra alebo starostlivosť zvonka.

Booslabs glossy balik foto

Vernostné programy a zákaznícka podpora

V BOOS LABS si veľmi vážime vernosť a dôveru našich zákazníkov, a preto im ponúkame výhodné vernostné programy, ktoré im prinášajú rôzne benefity a odmeny. Našou prioritou je nielen ponúkať kvalitné produkty, ale aj budovať dlhodobé vzťahy s našimi zákazníkmi. Vernostné programy sú navrhnuté tak, aby zákazníci mohli získať body za nákupy, ktoré môžu následne použiť na ďalšie zľavy alebo špeciálne ponuky. Okrem toho radi odmeňujeme verných zákazníkov špeciálnymi akciami, ako je ponuka 1+1 zadarmo (2+1 zadarmo) na vybrané produkty, alebo darček k objednávkam nad určitú sumu.

Naša vízia do budúcnosti

recycled 8111001 1280

Naša snaha neustále inovovať a prinášať nové produkty, ktoré budú ešte lepšie spĺňať potreby našich zákazníkov, nás ženie vpred. Veríme, že s dôrazom na kvalitu, prírodu a zákazníka môžeme neustále rásť a rozširovať našu ponuku. Naším cieľom je vytvárať produkty, ktoré pomôžu ľuďom dosiahnuť lepšie zdravie a pohodu, a zároveň znižovať negatívny dopad na životné prostredie.

V BOOS LABS veríme, že zdravie je najcennejšie bohatstvo, a preto sa snažíme, aby každý náš produkt prispieval k zlepšeniu života našich zákazníkov. S dôrazom na transparentnosť, zodpovednosť a inovatívne prístupy v oblasti výživových doplnkov veríme, že môžeme pomôcť ľuďom dosiahnuť lepší a zdravší život. Naša filozofia spočíva v prepojení prírody s vedou, aby sme vytvorili produkty, ktoré podporia každého na jeho ceste za zdravím a vitalitou.


@Booslabs.sk
🌟 Špeciálna ponuka: Kyselina hyalurónová + Zinok 1+1 ZADARMO! 

Zlepšite svoju starostlivosť o pokožku a kĺby s našimi kapsulami s kyselinou hyalurónovou a zinkom. 💧
Pri nákupe jedného balenia získate druhé úplne ZADARMO! 🛒💖

 #KyselinaHyaluronova #Zinok #akcia #vyzivovedoplnky #booslabs #kosice #slovensko
NOVINKA 

🌱 Írsky mach je teraz súčasťou našej ponuky, a vy ho môžete vyskúšať s uvádzacou 20% zľavou! 

Tento prírodný doplnok:
👉podporuje imunitu
👉zlepšuje trávenie 
👉slúži ako skvelý zdroj výživných látok pre vaše telo

Doprajte si starostlivosť, ktorú si zaslúžite! 💚

 #irskymach #irishmoss #novinka #akcia #vitaminy #vyzivovedoplnky  #booslabs #kosice #slovensko
AŽ 30%!!!

Posilnite svoju imunitu prirodzenou cestou s našimi organickými Yucca mixmi! 💪 
Yucca podporuje detoxikáciu tela, zdravé trávenie a zvyšuje obranyschopnosť organizmu. 🌿

💥 Využite zľavu 30% a doprajte svojmu telu to najlepšie z prírody!

 #yucca #mix #zlava #akcia #booslabs #kosice #slovensko
🎉 Akcia 2+1 ZADARMO na Shilajit produkty! 🌿💪 🎉

✅ Shilajit Organic
✅ Tudca+Shilajit
✅ Original Mumijo Shilajit Organic

Stačí si kúpiť 2 rovnaké produkty a tretí máte úplne zadarmo! 🎁😍

⚠️ Pozor: Akcia platí len na kúpu rovnakých produktov, produkty nie je možné kombinovať.

#Shilajit #Tudca #akcia  #Booslabs #kosice #slovensko
🎉 Máme pre vás skvelú správu! 

Spúšťame špeciálnu uvádzaciu akciu na náš nový produkt Mumijo Shilajit Organic – horská pasta bohatá na minerály, ktorá podporuje energiu ⚡, imunitu 🛡️ a celkové zdravie 💪.

🛒 Nezmeškajte túto príležitosť a vyskúšajte silu prírody so zľavou 20%! 🌱 Akcia je časovo obmedzená, preto si zabezpečte svoj kúsok ešte dnes!⏰

#shilajit #mumijo #zlava #booslabs #kosice #slovensko

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *